CONTENT KANALEN

Vandaag de dag is het echt de klant die kiest wat hij waar en wanneer wil zien. Daarom is het cruciaal dat je niet alleen aan hun verwachtingen tegemoet komt, maar ook – en vooral – dat je beschikbaar bent waar zij zijn als je wil opgemerkt worden.

In een ideale wereld heb je een content systeem en organisatie dat 24/7 de aandacht trekt en content levert, op alle platformen en op alle toestellen. Maar als je niet over onbeperkte middelen beschikt – wat voor de meesten onder ons het geval is – moet je keuzes maken én er zeker van zijn dat het de juiste keuzes zijn …

Bij bibicontent zijn we grote voorstanders van het zgn. ‘24/7 content ecosysteem’. Daarbij heb je één ‘content hub’ (meestal je website of blog) en gebruik je verschillende kanalen en platformen om mensen tot bij jouw content te brengen. Zowel on- als offline en op basis van het PESO-model.

Maar de mogelijkheden kunnen overweldigend zijn, terwijl er bijna elke dag ook nog een nieuw platform de kop op lijkt te steken. Om eerlijk te zijn, je bent verplicht keuzes te maken. Gebaseerd op je doelgroep, de customer journey lifecycle en je doelstellingen. We staan je graag bij in het maken van de juiste keuze zodat je het juiste soort aandacht krijgt voor je merk, product en/of diensten.

Advies Of Hulp Nodig Bij Het Opstellen Van Jouw Ideale Content Kanaal-Strategie?

GEEF DAN EVEN EEN SEINTJE!

Send this to a friend