CONTENT WORKSHOPS

Of je nu een oplossing zoekt om anderen te overtuigen van de kracht van content of je wil graag een hands-on training voor jou en je collega’s, we staan je graag bij. Niet met een oplossing van dertien in een dozijn, maar met een sessie op maat die helemaal aan jouw behoeften tegemoet komt.

Komt het je bekend voor? Je gaat naar een workshop om meer te leren over LinkedIn als een krachtige tool om nieuwe klanten te bereiken (en dat kan het). Wat je te horen krijgt is echter alleen maar hoe je LinkedIn kan inzetten om nieuwe werknemers te vinden. Interessant, natuurlijk, maar niet precies de info waar jij naar op zoek bent. Of waarom je moet bloggen om aandacht te genereren (en dat moet je inderdaad doen) en blootgesteld worden aan een verkoopspraatje over één of ander content management systeem dat niemand gebruikt en waarschijnlijk ook nooit zal gebruiken …

Waar we bij bibicontent heilig in geloven, is dat er nooit één enkele aanpak is voor wat dan ook. En al helemaal niet als het op workshops aankomt. Laat daarom nutteloze workshops die geld en tijd kosten vanaf nu achter je en kies voor een oplossing die helemaal tegemoet komt aan jouw noden.

Onze aanpak bestaat er in dat we eerst en vooral bij jou langskomen om te luisteren naar wat je écht wil. Ben je zelf overtuigd dat het inzetten van content inderdaad de beste manier is om klanten te bereiken, maar zijn je collega’s nog niet mee? Dan zetten we een workshop op die hun hoofd zal doen tollen en hen helemaal overtuigt van de kracht van content. Of heb je al een Facebook pagina opgezet maar weet je niet precies wat je moet posten om aandacht te trekken? Of misschien heb je gewoon wat praktische tips & tricks nodig over het vinden en brengen van relevante content? Wat je ook nodig hebt, we zullen horen wat je nodig hebt en een workshop op maat opzetten die helemaal aan jouw noden tegemoet komt. Bij jou in het bedrijf of op een leuke en makkelijk bereikbare locatie

Klaar Voor Een Workshop Die Tegemoet Komt Aan Jouw Noden?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we nemen meteen contact met je op om te zien hoe we snel en eenvoudig verder kunnen.

Send this to a friend