CONTENT DESIGN

Als je potentiële klanten wil aantrekken en converteren, dan heb je meer nodig dan enkel wat tekst en een beeldje. Stop je content in een aantrekkelijke en originele verpakking om je publiek te verleiden en te overtuigen.

COPY

Tekst komt in heel veel verschillende vormen … Tekst kan lang of kort zijn. Informatief of overtuigend. Formeel of vrolijk. Wat je ook wil of nodig hebt, je neemt best een specialist onder de arm om het perfect uit te voeren.

VISUALS

Laat die afgezaagde stockbeelden ver achter je liggen en gebruik eens illustraties, infographics, grafieken of – waarom ook niet – een cartoon om je boodschap over te brengen zonder je publiek in een stroom van tekst te laten verdrinken.

VIDEO

Of je er nu van houdt of niet, video is onmisbaar geworden als je aandacht wil trekken om je potentiële klanten te bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden – denk bv. aan interviews, demo’s, events. Er is ook een grote verscheidenheid in de aanpak: van live video met je smartphone tot een professionele productie met een regisseur en acteurs.

Wil Je Aantrekkelijke Content Die Ook Echt Opvalt?

GEEF DAN EVEN EEN SEINTJE!

Send this to a friend