CONTENT STRATEGIE

Content creëren is natuurlijk best wel leuk, maar in een wereld die overspoeld wordt met content op alle mogelijke toestellen, heb je echt een content strategie nodig om op te vallen in die tsunami van informatie. En dat is net waar bibicontent jou graag bij wil helpen!
Zo kunnen we jou bijstaan in het klaar en helder definiëren van je doelstelling(en), het bepalen van je doelgroep(en) en het opzetten van een haalbaar content plan.

DE BASISSTENEN VOOR CONTENT STRATEGIE

CONTENT
DOELEN

Een content strategie op jouw maat die ervoor zorgt dat je nieuwe klanten bereikt en dat je bestaande klanten telkens opnieuw terug komen? Dat is zonder twijfel de beste manier om je conversie en verkoop te verhogen.

CONTENT
AUDIT

Met een content audit kan je nagaan welke content je nu al in huis hebt en hoe je die kan (her)gebruiken. Meer nog, een audit is de perfecte manier om nog meer bruikbare en interessante content in jouw bedrijf op te snorren.

CONTENT
PLAN

Zodra je weet wat je nodig hebt en waarover je al beschikt, wordt het tijd om een content plan op te zetten. Met processen, rollen en timings, zodat je altijd voldoende content hebt om te delen en (potentiële) klanten te overtuigen.

KAN JE ONZE HULP GEBRUIKEN BIJ HET ONTWIKKELEN VAN JOUW CONTENT STRATEGIE?

GEEF DAN EVEN EEN SEINTJE!

    Send this to a friend